Trávíš čas doma? Vychutnej si Pepsi. K vaření, k jídlu, k času strávenému s přáteli, k hraní her, k pauzám mezi online schůzkami – zkrátka ke všemu, na co máš doma chuť. Tam všude se Pepsi dokonale hodí a přináší ještě více chuti. 

A pokud hledáš inspiraci, co doma uvařit, scrolluj dolů, kde najdeš recepty na ty nejvíc TOP domácí burgery. Tak směle do toho a dobrou chuť!


PepsiCo 0,3L

PepsiCo 1,5L

PepsiCo 2,25L









 



Odoo • obrázek a text

Cheddar Burger

Suroviny:

Hamburgerová houska 4 ks
Gurmet Hovězí burger 4 ks
Směs salátů
Plátkový sýr cheddar
Snídaňová slaninka
Kečup
Majonéza
Rajčata
Nakládané okurky 5–7 cm


Postup přípravy:  

Osvědčenou klasiku a nejoblíbenější burger světa si připravíte snadno a rychle doma na pánvi, v troubě nebo na stolním grilu. Hlavní surovinou jsou kousky kvalitního hovězího mletého masa připraveného na burgery, které dochutíte solí a pepřem z každé strany. Maso pečte podobně jako steak, jen nezapomeňte, mleté maso se dělá rychleji, stačí 2–3 minutky z každé strany, a je dobré ho před vložením na gril rozprostřít na větší plochu, protože se maso při grilování stáhne.  Před tím, než začneme grilovat samotné maso, je potřeba si osmahnout slaninu dokřupava. Na rozdíl od klasické anglické slaniny nám snídaňová slanina dodá do burgeru nezapomenutelnou autentickou chuť. Než se slanina osmaží, nakrájíme okurky podélně na tenké plátky a stejně tak i rajčata.  Jakmile máme přípravu hotovou, rozpálíme gril a vložíme na něj maso. Asi minutku před dopečením dáme vedle masa rozpéct bulky naříznutou stranou dolů a pečeme dozlatova. Na téměř hotové kusy masa dáme opečenou slaninku a plátky cheddaru.  Než se sýr začne rozpouštět, namažeme opečené bulky kečupem a majonézou, přidáme salátek a už jen doplníme masem s rozpuštěným cheddarem, rajčátkem, okurkou a přiklopíme.  Jedno balení od každé suroviny vám bude stačit na 4 burgery. Pokud budete chtít bulky čerstvé přímo od pekaře, nezapomeňte si je objednat s předstihem.

Ke všemu, na co máš chuť, Pepsi.




Odoo • obrázek a text

BBQ Pulled Por Burger  

Suroviny: 

Hamburgerová houska 4 ks
Trhané vepřové maso BBQ
Směs salátů
BBQ omáčka
Snídaňová slaninka
Červená cibule
Rajčata
Nakládané okurky 5–7 cm


Postup přípravy:

Dokonalou alternativou ke klasickému hovězímu burgeru je zaručeně hamburger s trhaným masem, doplněný klasickou barbecue omáčkou. S kvalitním vepřovým masem, které je správně marinované a pomalu čtyři hodiny pečené, to bude snadné a rychlé i z pohodlí domova. Hotové trhané maso připravíte nejlépe na pánvi, kde ho stačí pár minut prohřát. Před tím, než začneme připravovat samotné maso, nakrájíme okurky podélně na tenké plátky. Cibuli a rajče krájíme na kolečka. Na rozpálené pánvi osmahneme snídaňovou slaninku dokřupava. Slanině stačí na přípravu opravdu jen minutka a zaručeně dodá burgeru dokonalou vůni a chuť, která v něm nesmí chybět.  Jakmile máme slaninu hotovou, vložíme na pánev trhané maso.  Asi minutku před dopečením dáme vedle masa rozpéct bulky naříznutou stranou dolů, opékáme dozlatova. Na opečenou stranu bulky dáme BBQ omáčku a můžeme začít skládat burger. Začneme salátkem dle chuti, maso, slaninu, to celé doplníme okurkou a na kolečka nakrájenou cibulí, rajčaty a přiklopíme.  Pokud si uděláte burger hodně vysoký, můžete ho pro zpevnění uprostřed propíchnout špejlí nebo vlaječkou, bude se vám tak lépe servírovat.   Jedno balení od každé suroviny vám bude stačit na 4 burgery. Pokud budete chtít bulky čerství přímo od pekaře, nezapomeňte si je objednat s předstihem. 

Ke všemu, na co máš chuť, Pepsi. 




Odoo • obrázek a text

Jalapeňo Burger

Suroviny: 

Hamburgerová houska 4 ks
Gurmet Hovězí burger 4 ks
Směs salátů
Plátkový sýr cheddar
Tex Mex Salsa
Guacamole dip
Jalapeňos nakládané krájené


Postup přípravy:

Pro ty, co milují pikantní jídlo a na pálivé papričky nedají dopustit, máme recept na jednoduchý, ale přesto delikátní burger, který si zamilujete. Burger inspirovaný Mexikem si připravíte snadno a rychle z pohodlí domova. Nejdůležitější na hamburgeru je maso a jeho přípravě je potřeba věnovat největší pozornost. Kousky kvalitního hovězího mletého masa připraveného na burgery jednoduše dochuťte solí a pepřem z každé strany. Maso pečte podobně jako steak na domácím grilu, na pánvi nebo třeba i v troubě. Mleté maso se ale dělá rychleji, stačí 2–3 minutky z každé strany, a je dobré ho před vložením na gril rozprostřít na větší plochu, protože se maso při grilování stáhne. Jakmile máme maso připravené, rozpálíme gril a začneme péct. Asi minutku před dopečením z obou stran dáme vedle masa rozpéct bulky naříznutou stranou dolů a pečeme dozlatova. Na téměř hotové kusy masa dáme plátky cheddaru, aby se na horkém mase začal rozpouštět. Spodní část bulky namažeme salsou, vrchní guacamole dipem, přidáme salátek, maso s rozpuštěným cheddarem a nakonec to nejdůležitější, nakrájené papričky jalapeňo dle chuti, a přiklopíme. Jedno balení od každé suroviny vám bude stačit na 4 burgery. Pokud budete chtít bulky čerstvé přímo od pekaře, nezapomeňte si je objednat s předstihem.


Ke všemu, na co máš chuť, Pepsi. 




Pepsi na sociálních sítích