Zpracování cookies

Dovolujeme si vás upozornit, že webové stránky eshop.mattoni1873.cz využívají cookies. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Zpracování cookies

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Cookies slouží k analýze návštěvnosti, funkčnosti nebo marketingu. Jelikož soubory cookie jsou uložené přímo ve vašem prohlížeči, nemůžeme s nimi nijak nakládat, ani je předat třetím stranám.

Analytické cookies pro měření návštěvnosti a přizpůsobení zobrazení webových stránek zpracováváme na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Souhlas jste nám případně udělili kliknutím na tlačítko "Souhlasím" v okně ve spodní části stránky. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět. V případě, že chcete změnit nastavení cookies, doporučujeme změnit nastavení prohlížeče, lze ale využít i odkazy u jednotlivých cookies.

Jak cookies zpracováváme a proč:

Název Kdo má přístup k informacím
Účel Expirace Odhlášení
Facebook Pixel Cookie třetí strany/ Facebook
Není to sice cookie, ale měřící kód. Používáme k měření návštěvnosti stránek z Facebooku a k marketingu.
180 dnů
Změnit nastavení Facebooku
_dc_gtm_UA-xxxx9325-1
Cookie třetí strany/ Google
Anonymně sbírá statistické údaje pro Google Tag Manager o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.
1 minuta
Zakázat cookie
_ga
Cookie třetí strany/ Google
Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.
730 dní
Zakázat cookie
_gid
Cookie třetí strany/ Google
Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.
1 den
Zakázat cookie
_utmz, _utma
Cookie třetí strany/ Google
Anonymně měří návštěvnost z vyhledávače Google.
1 den
Zakázat cookie
_hjIncludedInSample
Cookie třetí strany/ HotJar
Pomáhají porozumět, jak se návštěvníci chovají na stránkách. Anonymně sleduje pohyby myši, kliknutí apod.
po dobu návštěvy
Zakázat cookie
_first_pageview
Cookie třetí strany/ Google
Tato cookie Vám nabídla na první stránce informace o cookies.
10 minut
Zakázat cookie

leady_session_id
Cookie třetí strany/ Leady
Cookie umožňuje rozpoznat firemní návštěvníky. Dokáže určit vaši společnost, nikoli Vás osobně. Pracuje výlučně s veřejnými daty.
po dobu návštěvy

Shromážděné cookies jsou zpracovány prostřednictvím:

Vezměte, prosím, na vědomí, že máte tato práva:

  • vznést kdykoli námitku proti zpracování osobních údajů;

  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;

  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;

  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;

  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;

  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;

  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;

  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jak zakázat cookies?

Cookies se ukládají ve vašem prohlížeči, pokud je chcete zakázat pro všechny stránky upravte si nastevní. Cookies, které již jsou ve vašem zařízení uloženy, pak můžete kdykoli smazat. Konkrétní postup pro nejpoužívanější webové prohlížeče najdete zde:

Máte ke cookies dotazy? Napište nám na eshop@mattoni1873.cz.

KMV BEV CZ s.r.o.
Kolbenova 510/50
Praha 9 190 00
Česká republika